Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Naționala Under 19 a României s-a calificat la Campionatul European!

Naţionala Under 19 a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Slovacia, asigurându-şi primul loc în grupa a patra preliminară.

România a învins sâmbătă cu scorul de 2-1 echipa gazdă a turneului de calificare, Croaţia, iar Georgia a remizat cu Islanda, scor 1-1.

Tricolorii sunt lideri în clasament, cu 6 puncte după două etape, urmaţi de Croaţia – 3 puncte, Islanda şi Georgia, ambele cu câte un punct. România nu mai poate pierde primul loc în clasament, având avantajul victoriei directe cu Croația.

În urma Turului de Elită vor obţine calificarea la EURO câştigătoarele celor 7 grupe. Acestora li se va alătura ţara gazdă, Slovacia. Turneul final va avea loc în perioada 18 iunie – 1 iulie 2022.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: