Adrian Mutu, operat de urgență! Nu e prezent la meciul FC U – Rapid! Avem imaginea cu antrenorul giuleștenilor pe patul de spital

Adrian Mutu a fost operat de apendicită. Rapid joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, cu FC U Craiova, în etapa a zecea a Superligi, dar antrenorul echipei din Giulești nu va fi pe bancă.

Mutu a acuzat dureri înaintea meciului de la Târgu Jiu și a plecat la București, acolo unde a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca de către doctorul Oprescu Constantin.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al clubului Rapid.

Adrian Mutu, operat de urgență! Nu e prezent la meciul FC U – Rapid

Despre meciul cu FC U, Adrian Mutu declara:

„Ne aşteaptă un meci extrem de complicat. Craiova este o echipă bună care ne-a învins pe Giuleşti în sezonul trecut în play-out. Craiova are un avantaj moral asupra Rapidului pentru că a reuşit câştige. Dar sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru că ăsta e scopul nostru. FC U are un ascendent moral, dar asta nu înseamnă că noi nu mergem la victorie sau că suntem temători, din contră, suntem foarte ambiţioşi. Nu e un meci special, însă trebuie să fim foarte atenţi, pentru că am văzut şi la ultimul meci că au marcat în minutul 95 sau 96”.

Antrenorul Rapidului a mai spus: „Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm. Însă nu ne ducem pentru revanşă, în sensul că avem ceva personal cu ei. Nu, e un meci ca oricare altul. Nu e revanşă nici pentru mine. A fost o experienţă utilă pentru mine Craiova cât am fost acolo…din păcate nu s-a terminat cum am vrut eu şi am mers pe drumuri separate. FC U are jucători buni, am înţeles că şi Bauza este refăcut după accidentare şi probabil că va juca împotriva noastră. Asamoah este însă suspendat…după datele Instat e cel mai bun pasator din Liga 1…Se spune că e uşor să ajungi pe primul loc şi greu să te menţii. Dar nu a fost uşor să ajungem şi clar va fi foarte greu să ne menţinem acolo, dar noi încercăm”.

foto: Facebook.com/FCRapid1923oficial

 

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...