adidas şi Parley for the Oceans dezvăluie tricourile pentru echipele Real Madrid şi Bayern München

adidas şi Parley for the Oceans dezvăluie astăzi, odată cu lansarea tricourilor pentru meciurile de pe teren propriu ale echipelor Real Madrid şi Bayern München primele produse pentru fotbal. Tricourile vor fi văzute pe teren pentru prima şi singura dată la meciul dintre Bayern München şi TSG 1899 Hoffenhein în data de 5 noiembrie şi la cel dintre Real Mdrid şi Real Sporting de Gijón în data de 26 noiembrie.

Fabricate din Parley Ocean Plastic şi având imprimeuri pe bază de apă, echipamentul alb al echipei Real Madrid şi cel roşu al echipei Bayern München conţin siglele cluburilor, cele trei dungi emblematice şi sigla sponsorului principal în aceleaşi culori, pentru a crea un aspect uniform. Plasticul folosit pentru crearea tricourilor este rezultatul reciclării materialelor de plastic colectate din ocean cu ajutorul acţiunilor de curăţare desfăşurate de Parley pe coasta insulelor Maldive. Pentru a evidenţia povestea unică a tricourilor şi angajamentul făcut de Parley pentru curăţarea oceanelor, ambele cluburi împreună cu sponsorii lor au fost de acord să nu aibă sigla vizibilă pentru a face ca tricourile să fie cât mai apropiate cauzei.parley_real-madridmarcelo-vieira-924x1280

Design-ul uniform al echipamentelor a fost de asemenea conceput cu o plasă aflată pe partea interioară a mânecilor pentru a îmbunătăţi circulaţia aerului, un guler pe care este inscripţionat mesajul “For the Oceans” şi cu o etichetă adidas x Parley în formă de buclă cu un cip NFC integrat pentru a le oferi fanilor mai multe detalii legate de parteneriat.

“Este o onoare să mergem în această călătorie alături de adidas şi să avem posibilitatea de a purta echipamentul adidas x Parley pe teren în premieră. Respirăm aerul ce vine dinspre oceane şi este foarte important să facem ceea ce putem pentru a le proteja. Sunt foarte încântat că vom purta echipamentele fabricate din materialele reciclate din ocean, deoarece este o oportunitate fantastică de a face cunoscută necesitatea protejării și conservării oceanelor noastre. Știu că acesta este începutul unei acţiuni deosebite.”, a declarat mijlocașul echipei Bayern München, Xabi Alonso.

“Oceanul este un loc apropiat sufletului meu având în vedere că am copilărit în Rio de Janeiro și am amintiri plăcute jucându-mă pe plajă când eram copil. Este minunat să fac parte din acest proiect și să știu că echipa pe care o îndrăgesc face ceva diferit şi contribuie la menținerea oceanelor curate.”, a spus Marcelo Vieira, fundaşul echipei Real Madrid.

În calitate de membru fondator, adidas sprijină Parley for the Oceans în programele sale de educație și de comunicare, precum și programul său complet Ocean Plastic Program, care intenționează să oprească poluarea cu plastic a oceanelor prin intermediul strategiei construită pe trei piloni, Parley A.I.R.: Avoid – Evită, Intercept – Interceptează și Redesign – Reconstruiește. În plus, adidas și Parley colaborează pentru a transforma deșeurile din ocean în îmbrăcăminte de înaltă calitate, prin convertirea resturilor de plastic colectate în fibre tehnice.

Tricourile de fotbal adidas x Parley Bayern München vor fi disponibile pe adidas.com/parley și în magazinele selectate din 04 noiembrie. Tricourile adidas x Parley Real Madrid și ele vor fi disponibile pe adidas.com/parley și în magazinele selectate din 24 noiembrie.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...