adidas lansează UltraBOOST X într-o nouă nuanță de albastru

adidas Running a adăugat astăzi o nuanță atractivă de albastru la colecția UltraBOOST X din sezonul toamnă/iarnă 2017, oferind femeilor care aleargă o nouă experiență pe străzile orașului, se precizează într-un comunicat.

Lansați la începutul acestui an, UltraBOOST X sunt pantofii de înaltă performanţă creați de adidas astfel încât să se potrivească femeii care îi încalţă, făcând-o să se simtă mai bine cu fiecare alergare.

Designul unic al pantofilor UltraBOOST X reflectă forma naturală a piciorului din timpul alergării, pentru o performanță îmbunătățită cu fiecare pas. Forma arcuită distinctivă Dynamich Arch, împreună cu bolta sculptată din mijloc și învelișul superior Primeknit se adaptează natural pe  picior în timpul alergării, oferind confort superior și suport.

Pentru a produce pantofii, adidas Innovation Technologies a folosit sistemul ARAMIS, o tehnologie de monitorizare care permite analiza în detaliu a mișcărilor corpului, prin intermediul căreia se vizualizează exact punctele în care piciorul femeii are nevoie de mai mult suport și spațiu pentru a se mișca în mod natural. Prin acest proces a fost posibilă crearea pantofilor unici UltraBOOST X.

Inovațiile principale ale pantofilor UltraBOOST X includ:

  • Forma dinamică arcuită – concepută să contureze bolta tălpii piciorului femeii, adaptându-se fără efort formei acestuia în timpul alergării.
  • Învelișul superior Primeknit – înveleşte bolta piciorului pentru mai mult suport, lăsând vârful pantofului mai flexibil pentru a permite circulaţia aerului.
  • 100% talpă BOOST – creată pentru confort sporit și amortizare, care stochează și eliberează energie cu fiecare pas.
  • Stratul din cauciuc Continental învelește suprafaţa exterioară a tălpii în patru direcții diferite – creat pentru a se potrivi cu ritmul de alergare al femeilor şi pentru a le oferi acestora aderenţă în timpul curselor din oraș, indiferent de condiții.

 

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...