A luat foc stadionul Unirii Slobozia! „După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat”. Ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Miercurea Ciuc! VIDEO

Tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia a ars. Incendiul de noaptea trecută a fost provocat de un fulger.

Incidentul s-a produs în jurul orei 00:30. A ars tribuna oficială, iar incendiul s-a propagat și spre băncile de rezerve.

„Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a declarat Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, conform infoialomiţa.ro.

A luat foc stadionul Unirii Slobozia! Ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Miercurea Ciuc

„După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

Totul s-a întâmplat în noaptea dinaintea partidei dintre Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc, programată azi, de la ora 11:00. Dar, după inspectarea terenului, azi dimineață, s-a decis că meciul se poate juca.

sursa: infoialomiţa.ro

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...