A fost confirmată echipa freestylerilor EURO 2020

Echipa oficială a freestylerilor UEFA EURO 2020 a fost confirmată, după ce, prin intermediul competiției “Momentul tău”, suporterii au ales câte doi reprezentanți ai celor 12 țări-gazdă. 

Fanii și-au votat freestylerii favoriți grație competiției online, destinată talentelor în domeniu și lansată pentru a scoate la iveală cei mai originali și expresivi freestyleri de pe întreg cuprinsul Europei. Sute de concurenți au trimis imagini video, înfățișându-le calitățile și constituind candidaturi în vederea reprezentării țărilor lor cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a EURO. Ulterior, două dintre cele mai mari nume ale lumii freestylerilor (fosta campioană mondială Liv Cooke, din Anglia, și norvegianul Tobias Becs, fost campion european) au redus numărul acestora, ei alcătuind câte o “listă scurtă” a nominalizaților pentru fiecare oraș.

Fanii au urmărit video-urile selectate și i-au ales pe câștigători, câte doi freestyleri aleși urmând să reprezinte fiecare țară-gazdă. Acești 24 de freestyleri se vor alătura mascotei oficiale a UEFA EURO 2020, Skillzy, în cadrul mai multor spectacole ce vor fi organizate în perioada premergătoare turneului final, dar și în timpul competiției propriu-zise, inclusiv la meciuri, în fan zones și în timpul turului oficial al trofeului.

Amsterdam – Laura Dekker și Jesse Marlet
Baku – Kader Alimova și Nugzar Kvirtiya
Bilbao – Paloma Mayo și Alejandro Portilla
București – Ioana Andreea și Ștefan Florescu
Budapesta – Kitti Szász și Zoltán Lipták
Copenhaga – Maymi Asgari și Christopher Bach
Dublin – Ella Steele și Sam Madden
Glasgow – Joe Ashworth și David Mennie
Londra – Aguśka Mnich și Scott Penders
München – Dana Embacher și Samuel Weller
Roma – Anastasia Bagaglini și Antonio Colella
Sankt Petersburg – Svetlana Kovaleva și Igor Oleynik

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...