Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Mircea Lucescu continua si din vara la Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a invins Sahtior cu 1-0 si are zece puncte avans fata de eterna rivala, cu patru etape inaintea terminarii campionatului din Ucraina.

Desi in august va implini 76 de ani, Mircea Lucescu nu are de gand sa se retraga, ci vrea sa continue seria performantelor.

Intr-o interventie pentru Telekom Sport, Il Luce a vorbit despre ultima performanta din Ucraina, dar si despre planurile sale.

„Nu ma gandesc sa renunt. Seria trofeelor a fost intrerupta trei ani, de la ultimul trofeu castigat cu Zenit, Supercupa Rusiei, dupa care cred ca am facut o greseala luand echipa Turciei. Trebuia sa raman tot la nivelul cluburilor.

Nu, n-am de gand sa ma opresc la vara. Am revenit tocmai pentru acest lucru, sa pot trai acele momente”, a declarat Mircea Lucescu.

33 de trofee a castigat Mircea lucescu in cariera sa de antrenor inceputa in 1979.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: