Zotta: Karamian nu este fair-play

Dupa ce Karamian a declarat ca Rapid ii datoreaza 30.000 de dolari, Constantin Zotta a intervenit in direct la TV Sport si a declarat ca si fotbalistul armean are datorii la clubul giulestean. 

“Nu e adevarat ca ii datoram aceasta suma lui Karamian, e adevarat ca Rapid ii datoreaza lui Artiom o suma de bani, dar realitatea este ca armeanul are niste datorii pe care trebuie sa le plateasca clubului. El a refuzat sa recunoasca faptul ca a primit niste bani in avans si a folosit un tel pentru convorbiri Roamning. Daca stau bine si ma gandesc l-am ajutat foarte mult si pe el si pe familia lui, care este foarte nuemroasa, cu multi frati si nepoti. Karamian nu este fair-play, nu stiu exact ce suma ii datoram dar nu aceasta. Eu stiu ca vom face plata cand vom primi hotararea Comisiei pentru ca si el a facut niste cheltuieli, a luat niste bani de la club.

Noi nu ii luam bani pentru folsirea masinei, asa cum a spus, chiar, i-am lasat-o pe toata luna ianuarie, desi nu mai era sub contract cu noi si cred ca am avut o relatie mai mult decat decenta cu el, asa ca nu isi are rostul acesta acuzatie a lui.”

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...