Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Manchester, calificata in sferturile Cupei Angliei dupa un meci nebun

Lideră autoritară în Premier League, Manchester United continuă cursa şi în Cupa Angliei, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală deşi a trimis în teren în jocul de la Reading mai multe rezerve.

Cu Richardson, Fletcher, Wes Brown, Saha şi Solskjaer în locul unor nume precum Cristiano Ronaldo, Giggs, Henrik Larsson, Scholes sau Rooney, United a avut un start fulminant de meci la Reading, a condus cu 3-0 în minutul 6 dar apoi a avut mari probleme.

Heinze, Saha şi Solskjaer (foto) au înscris golurile oaspeţilor în minutele 2, 4 şi 6, şi se părea că Unidet nu va avea probleme însă Reading a revenit incredibil până la 2-3, goluri Kitson şi Lita, şi a avut o bară în minutul 92, fiind foarte aproape să ducă jocul în prelungiri.

în sferturi s-a calificat şi Middlesbrough după ce a învins în deplasare, la penaltiuri, pe West Bromwich Albion. Gazdele au deschis scorul prin Carter în minutul 26, oaspeţii au egalat prin Viduka în minutul 61, în minutul 94 West Bromwich a rămas în 10, eliminat Ellington, iar la penaltiuri Middlesbrough a câştigat cu 5-4.

Pe 10 martie, în primul meci din sferturile de finală, Middlesbrough va juca cu Manchester United, urmând ca pe 11 martie să se dispute şi jocurile Chelsea – Tottenham Hotspur, Blackburn (Arsenal) – Manchester City, Plimouth Argyle – Watford, învingătoarea dintre Blackburn şi Arsenal urmând a se decide miercuri, 28 februarie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: