VOYO lansează Poveștile sport.ro. Din 25 aprilie, cu Andru Nenciu

VOYO lansează Poveștile sport.ro, cu Andru Nenciu, din 25 aprilie. Sportivi care au scris istorie pentru sportul românesc la Jocurile Olimpice, campionate mondiale și europene vor fi invitații emisiunii eveniment.

Urmăritorii vor avea ocazia să descopere fiecare sportiv din mai multe unghiuri și vor afla povești nespuse până în acest moment din diferite perioade ale carierei.

Emisiunea debutează luni, pe VOYO, cu Andreea Răducan, gimnasta care a făcut istorie în sportul mondial. Ea va dezvălui întâmplări haioase și dramatice prin care a trecut de-al lungul timpului, care au contribuit la cariera ei de succes și la a deveni cunoscută pe toate meridianele lumii.

Invitații emisiunii vor prezenta fotografii din arhiva personală și vor răspunde atât întrebărilor prezentatorului, Andru Nenciu, cât și celor trimise de fani pe pagina de Facebook.

Fiecare ediție își dorește să transmită publicului mesajele puternice venite din partea campionilor României și descoperirea acestora prin evidențierea unor etape care i-au întărit.

Din 25 aprilie, Poveștile sport.ro se spun pe VOYO.

(Sursa foto: Facebook/Andreea Răducan)

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...