Viscol sub Pietricica

în vară, Ceahlăul a promovat en-fanfare în prima divizie, după un an de exil în “B”. Surprinzător, Gheorghe Ştefan i-a mulţumit pentru colaborare antrenorului “Magiun” Barbu şi l-a instalat pe fostul aghiotant al lui Mihai Stoichiţă, Mihai Stoica, care nu a rezistat însă decît trei etape. A venit Ion Moldovan, care a stat pînă în etapa a 13-a. Pentru un joc, echipa a fost condusă de preparatorul fizic Vasile Silaghi! A venit apoi Florin Marin, care în cinci jocuri, care au urmat, a contabilizat tot atîtea înfrîngeri.

Egalii Stelei
Cel mai reuşit meci al Ceahlăului în prima parte a sezonului a fost cel cu Steaua, de acasă. Rămasă fără Ion Moldovan, trupa lui Ştefan a fost condusă de pe margine de preparatorul fizic Vasile Silaghi, un personaj extrem de controversat. Pe vremea cînd activa la FC Argeş, în staful antrenorului Silviu Dumitrescu, Silaghi a fost bănuit că administra jucătorilor medicamente interzise. Cert este că partida cu Steaua a fost una în care fotbaliştii nemţeni au mîncat jar şi au reuşit să ţină în şah reprezentanta României în UEFA Champions League. A fost doar 0-0, dar nemţenii au fost foarte aproape, în mai multe rînduri, de a înscrie. Rezultatul a reprezentat însă prea puţin pentru pretenţiile unui conducător ajuns între timp şi primar al oraşului Piatra-Neamţ. Un alt rezultat bun al Ceahlăului, l-a reprezentat victoria de la Constanţa, în faţa Farului, 1-0, din etapa a VI-a.

Continuarea acestui articol o puteti citi in Sport Magazin kicker, numarul 48.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...