Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Villeneuve se lanseaza in muzica

Private Paradise, asa cum este intitulat albumul de debut al fostului pilot de Formula 1, va fi lansat pe 19 februarie, la Montreal. Primul single a fost deja lansat, anul trecut, cu ocazia Grand Prix-ului Canadei

Jacques Villeneuve dă autografe. Dar nu o face în calitate de vedetă a Formulei 1, ci de artist rock. Pilotul canadian fost campion mondial al Marelui Circ, îşi promovează albumul de debut, intitulat „Private Paradise”, a cărui lansare va avea loc pe 19 februarie, la Montreal. Primul single a fost deja lansat cu ocazia Grand Prix-ului Canadei, anul trecut. Villeneuve: „Nu poţi face muzică, nu poţi ieşi cu un album, dacă nu-ţi place muzica. Am cumpărat o chitară în 96, când am început să mă dau în Formula 1. Tot atunci am început să compun primele piese. în cele din urmă, anul trecut am decis să închiriez un studio de înregistrări, pentru a le transpune într-un format profesional şi pentru a vedea cum sună.”

Villeneuve a fost în trecut prieten cu solista vocală Danii Minogue, sora mai mică a celebrei Kylie. El continuă: „Am compus şase piese pe acest album, iar o altă piese este compusă în colaboare cu sora mea, Melanie. Este o melodie pe care am compus-o despre tatăl nostru, Gilles. Ea a început să compună această piese imediat după moartea lui, la începutul anilor 80. Am finalizat melodia acum câţiva ani şi am înregistrat-o împreună. A fost un moment deosebit pentru amândoi.”

Campionul mondial din urmă cu zece ani, Villeneuve a renunţat la Formula 1 şi intenţionează să concureze în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: