VIDEO: Roma – Manchester United 2-1

0
161

În prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, AS Roma, formaţia lui Cristian Chivu, a învins cu 2-1 pe Manchester United, şi italienii speră la o calificare istorică în semifinale deşi returul din Anglia va fi infernal.

Cu om în plus încă din minutul 34, eliminat Paul Scholes pentru cumul de cartonaşe galbene, Roma a dominat clar meciul cu Manchester United dar a obţinut o victorie minimă care poate fi oricând remontată de englezi pe Teatrul Viselor.

Taddei a deschis scorul chiar înainte de pauză cu un şut din apropiere deviat de Wesley Brown, Rooney a egalat după o oră de joc cu un şut peste Doni după o pasă în adâncime a lui Solskjaer iar Vucinic a marcat la patru minute de la intrarea pe teren aducând victoria Romei cu un şut din prima după un balon boxat iniţial de Van Der Sar.

AS Roma – Manchester United 2-1 (1-1)

Au marcat: Taddei (44), Vucinic (66)/ Rooney (60). Cartonaşe galbene: Perrotta (42)/ Scholes (26, 34), Solskjaer (70), Heinze (87). Cartonaşe roşii: Scholes (34).

AS Roma: Doni – Cassetti, Mexes, Chivu, Panucci – De Rossi – Wilhelmsson (Vucinic 62), Taddei (Rosi 82), Perrotta, Mancini – Totti. Antrenor: Luciano Spalletti.
Manchester United: Van Der Sar – W. Brown, OShea, Rio Ferdinand, Heinze – Cristiano Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs (Saha 77) – Rooney, Solskjaer (Fletcher 72). Antrenor: Alex Ferguson.

Arbitru: Herbert Fandel (Germania).