Te asteptam si pe retelel sociale

Business

(VIDEO) Messi, Zidane, Kaká, Del Piero, Xavi și Podolski, la evenimentul de lansare adidas Telstar 18 pentru CM FIFA 2018

adidas Fotball a lansat aseară mingea oficială Telstar 18 pentru Campionaltul Mondial FIFA 2018, în cadrul evenimentul exclusivist de lansare, organizat în Moscova.

Leo Messi, Zinedine Zidane, Ricardo Kaká, Alessandro Del Piero, Xavi Alonso și Lukas Podolski au fost gazdele evenimentului de lansare a mingii oficiale. Aici găsiți poze și filmul cu mai multe detalii despre Telstar 18.

Fanii din întreaga lume au putut să se conecteze prin intermediul canalului live adidas Football YouTube channel.

Telstar 18 dispune de un cip NFC inserat – prima dată când se utilizează un cip în realizarea unei mingi oficiale de fotbal – și la momentul actual devine cea mai inovativă minge a Campionatului Mondial. Cipul facilitează consumatorilor interacțiunea cu mingea folosind un smartphone. În momentul interacțiunii, fiecare minge generează un cod unic, oferind conținut și informații exclusive pentru utilizator.

Evoluția față de mingea oficială din trecut este reprezentată de noul design al componentelor, care au un efect de imprimare metalic, și de textură care oferă performanță și aderență optime, necesare atât pe gazon, cât și pe asfalt. Sustenabilitatea a reprezentat un punct-cheie în realizarea modelului Telstar 18, cu elemente care includ ambalaje reciclate.

(de Teodor Chiriac)

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: