VIDEO: Benfica, eliminata din Cupa Portugaliei de o echipa din liga secunda

Benfica Lisabona, adversara lui Dinamo Bucureşti din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, a fost eliminată din Cupa Portugaliei de Varzim, echipă din Liga a doua, cu scorul de 2-1.

Cu vedetele Rui Costa (foto), Katsouranis, Simao Sabrosa, Nuno Gomes sau Luisao, în teren, Benfica a arătat ca o echipă bătrână în deplasarea de la Varzim, o echipă care nu face totuşi faţă pe trei fronturi şi preferă să continue lupta în campionat şi Cupa UEFA.

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Nelson din minutul 13, Simao Sabrosa, principalul pericol al Benficăi, a egalat înainte de pauză dar Varzim a profitat din plin pe finalul jocului de evoluţia modestă a adversarei şi a dat lovitura în minutul 77 prin Mendonca.

Fernando Santos a început meciul cu Quim – Nelson, Luisao, Anderson, Leo – Beto, Joao Coimbra, Katsouranis, Rui Costa – Simao Sabrosa, Nuno Gomes, în timp ce pe banca de rezerve s-au aflat Morreira, Marco Ferreira, Mantorras, Miguelito, Paulo Jorge, Karyaka şi David Luiz.

Au lipsit de la Benfica, Petit, Manu, Karagounis, Derlei şi Miccoli, însă în afara lui Petit şi, poate, Karagounis, ceilalţi ar ajunge cu greu titulari într-o echipă standard a Benficăi.

 

 

 

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...