Victor Hanescu: „Putem invinge Franta”

România va disputa în perioada 9-11 februarie partida cu Franţa din turul I al Cupei Davis. După ce ultima confruntare între cele două echipe s-a încheiat cu victoria Cocoşului Galic, 4-1 acum patru ani la Bucureşti, românii vor să contrazică vocile care nu dau nici acum vreo şansă lui Pavel şi compania.

Finalist în Cupa Davis cu naţionala României, Ion Ţiriac a declarat că trupa lui Secărgeanu şi Marcu nu are nicio şansă în faţa francezilor şi că va pierde cu 5-0. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu ştie că plecăm cu şansa a doua, dar crede că în Cupa Davis se poate întâmpla orice.

„România poate să facă o surpriză cu Franţa. De multe ori în Cupa Davis se întâmplă aceste surprize. Dacă jucăm la fel de bine cum o facem la antrenament şi după cum joacă şi Andrei, atunci avem o şansă bună”
, este de părere Segărceanu.

Ajuns la 33 de ani, Andrei Pavel rămâne numărul unu în tenisul românesc. Victor Hănescu speră că alături de Andrei, Horia Tecău şi Victor Crivoi să ajungă în turul doi al Cupei Davis.

„Cred că o să jucăm mai relaxaţi, chiar dacă e un meci greu. Eu zic că putem. Andrei joacă bine în Cupa Davis şi dacă eu reuşesc să aduc un punct, avem şanse”
, crede Hănescu.

Antrenorul Franţei, Guy Forget, a reţinut pentru partida cu România pe Sebastian Grojean, Arnaud Clement, Richard Gasquet şi Michael Llodra.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...