Vedetele din muzică și sport, alături de cauza nobilă susținută de Alexandreea Club Fitness @ Spa

Vedete din muzică și sport sunt implicate în acțiunea Alexandreea Club Fitness @ Spa care sprijină o cauza nobila – “Donăm fiecare mișcare Asociației Faborisa” în cadrul concursului “Let’s Move for a Better World”.

a enache

Printre acestea se numără Adrian Enache, Paul Georgescu (cel mai rapid român care a traversta Canalul Mânecii), fostul fotbalist Giani Kiriță, Andrei Ștefănescu (“Alb și Negru”) sau Cornel Pasat.

a paul si bogdan

Asociația Faborisa colaborează de mai bine de 6 ani cu Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, secțiile de pediatrie din București, care deservește copii ce au nevoie de îngrijire pulmonară. Aici sunt internați copii din toată țara care suferă de astm bronșic sau TBC, iar în anumite cazuri sunt copii care sunt internați chiar și câteva luni (http://www.asociatiafaborisa.ro).

a intructor
“Până pe 31 martie la Alexandreea Club Fitness @ Spa poți dona mișcările din antrenamentul tău cardio. Tot ceea ce trebuie să faci este să folosești echipamentele cardio și să fi conectat la profilul My Wellness. Dacă nu ai cont, îți poți face unul aici https://www.mywellness.com/ sau poți instala aplicația prin intermediul Google play (Android) sau App Store (iOS). Am ales să ne alăturăm cauzei nobile “Donăm fiecare mișcare Asociației Faborisa” în cadrul concursului “Let’s Move for a Better World”, ca să ne mișcăm pentru o lume mai bună, sub sloganul #LetsMoveforaBetterWorld #Romania #AlexandreeaCLUB #Technogym”, a declarat Alexandru Hârleșteanu, patronul Alexandreea Club Fitness @ Spa.

a Kiritaa pasat

a andrei stefanescu

Complexul ultramodern Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, beauty, wellness, solar, la un teren acoperit de fotbal, cu suprafață de joc artificială si parcare privată.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...