Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

UTA – FC Arges 0-0 / Nimic la nimic

UT Arad si FC Arges au incheiat la egalitate, 0-0, un meci foarte anost, in care ocaziile au fost foarte rare la cele doua porti. Desi il au ca antrenor pe fostul mare atacant al Stelei, Marius Lacatus, aradenii au dominat haotic cele 90 de minute, Edson, Simao si Simion ratand singurele ocazii ale gazdelor. 

De partea cealalta, fotbalistii pregatiti de Dorinel Munteanu (foto) s-au multumit sa apere un rezultat care le mai aduce un punct in clasament, insa viitorul nu se anunta foarte bun pentru echipa patronata de Cornel Penescu.

Cu 12 minute inainte de final, Poenaru (FC Arges) si-a lasat coechipierii in 10 oameni, dupa ce a primit al doilea cartonas galben, insa UTA nu a reusit nici in superioritate numerica sa inscrie golul victoriei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: