Werder Bremen se aproprie la un punct de liderul Schalke

în etapa a 24-a din Bundesliga, Werder Bremen a profitat din plin de pasul greşit făcut de Schalke 04 şi s-a apropiat la un punct de lideră după victoria, 3-0 cu VFL Bochum.

Aaron Hunt (in imagine), una din speranţele fotbalului german, a fost eroul lui Werder Bremen, a înscris toate cele trei goluri şi a fost notat cu 8.4 de specialiştii eurosport.com, una din cele mai mari note acordate de aceştia.

Cu gândul la returul cu Real Madrid de săptămâna viitoare, Bayern Munchen s-a impus cu 3-2 la Hertha Berlin, goluri marcate de Salihamidzic, Podolski şi Makaay, respectiv Gimenez şi Van Burik, iar formaţia lui Ottmar Hitzfeld pare în revenire de formă.

Cu Albert Streit pe teren până în minutul 90, când i-a cedat locul lui Kohler, Eintracht Frankfurt a învins cu 2-0 pe Hannover, goluri Takahara şi Thurk, şi Eintracht se distanţează puţin de zona fierbinte dar lupta continuă să fie foarte strânsă.

în celelalte partide disputate sâmbătă în Germania, Arminia Bielefeld a învins cu 3-2 pe FC Nurnberg, goluri marcate de Kucera, Wichniarek şi Bohme, respectiv Banovic şi Engelhardt, Bayer Leverkusen a învins cu 3-1 pe VFB Stuttgart, goluri marcate de Voronin, Fraier şi Juan, respectiv Cacau, iar VFL Wolfsburg a învins cu 1-0 pe Borussia Monchengladbach, gol marcat de Makiadi.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...