Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League. „Anul viitor avem șanse să fim campioni”

Universitatea Craiova s-a impus în meciul cu Sepsi, scor 3-2, în etapa zece a play-off-ului Superligii și va juca barajul pentru Conference League cu Oţelul Galaţi sau Universitatea Cluj.

În meciul Universitatea Craiova – Sepsi au înscris Ştefan Bană (46), Elvir Koljic (52), Andrei Ivan (79), respectiv Marius Ştefănescu (21) și Gabriel Debeljuh (66).

Craiova a terminat pe locul trei în Superliga și va juca un meci de baraj cu câștigătoarea dintre Oțelul Galați și U Cluj pentru a ajunge în cupele europene.

„Repriza a doua a fost foarte bună, publicul a fost cald, alături. Mă bucur pentru băieți, mai ales pentru Costel Gâlcă. Medie este de 2,16 de puncte pe meci în play-off. Medie extraordinară, una chiar mai bună decât în sezonul regulat, dacă ai 2,16 puncte în play-off. Dacă păstrează media asta, anul viitor avem șanse să fim campioni.

Nu am urmărit CFR – Farul. Am sperat la locul 2, dar ăsta este fotbalul. Și dacă jucăm cu Barcelona, tot speri să faci egal sau să dai două goluri. În străinătate sunt echipe în ligile inferioare cu stadioane pline. Cel mai urât ar fi fost să câștige Farul și noi să nu câștigăm. Îndulcește puțin amarul locul 3. Aveam o Cupă, care era obiectivul, și podiumul. Nu am luat Cupa. Ar fi fost mai frumoasă poziția de vicecampioană, după patru ani”, a declarat patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...