Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Unirea Urziceni – Farul 0-1

In prima partida de sambata din etapa a XXI-a a Ligii I, Farul Constanta a invins in deplasare, scor 1-0, pe Unirea Urziceni, printr-un gol reusit de Apostol din penalty cu 7 minute inainte de final.

Elevii lui Dan Petrescu au inceput mai bine prima repriza, ratand cateva ocazii bune prin Onofras si Stancu. In schimb,  constantenii au venit sa apere un rezultat de 0-0, echipa pregatita de Basarab panduru etaland un joc foarte defensiv.

In repriza a doua, gazdele au redus ritmul de joc, astfel ca meciul se indrepta spre un scor alb care parea sa multumeasca ambele echipe. Insa, in minutul 83, arbitrul Alexandru Tudor dicteaza penalty pentru oaspeti la o interventie la sacrifiu a lui Hatracian.

Apostol si-a asumat raspunderea executarii loviturii de pedeapsa si a adus o victorie nesperata pentru Farul Constanta, care ajunge astfel la 25 de puncte.  In urma acestei infrangeri, Unirea Urziceni ramane cu 22 de puncte.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: