Unirea Urziceni cere demisia presedintelui CCA

0
113

Conducerea clubului Unirea Urziceni a cerut, printr-un comunicat de presa, demisia presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. Iata textul complet al comunicatului. 

“Când a preluat presedintia CCA, Gheorghe Constantin promitea un arbitraj impecabil si parea pus pe fapte mari. Astfel, el si colegii sai din CCA au întocmit si un motto pentru arbitri: “Nu vrem sa fim în prim-plan”. Iar explicatia lui Constantin era urmatoarea: “Nu vrem neaparat ca arbitrii si observatorii sa stea în umbra, dar sa nu fie ei în prim-plan”.

A trecut ceva timp de la aceste declaratii si arbitrii nu au iesit în prim-plan, ci greselile lor tot mai numeroase. Jocurile de culise nu au încetat si par sa îsi puna tot mai mult amprenta în fotbalul românesc. Unirea Urziceni a fost dezavantajata de astfel de “greseli”, comandate sau nu, în 7 partide disputate anul trecut culminând cu cea de la Galati. Anumite “greseli”, care sunt mereu explicate de conducerea CCA ca fiind umane, distrug munca unei echipe intregi. Unirea Urziceni s-a saturat de explicatiile domnului Gheorghe Constantin care si-a dovedit pâna acum incapacitatea de a conduce un astfel de for si îi cere OFICIAL DEMISIA.

Unirea Urziceni nu este singura echipa care a avut probleme de arbitraj, 99% din echipele primei ligi au fost nemultumite de prestatia fluierasilor români. Nu arbitrii români sunt vinovati! Ei au dovedit în meciurile internationale pe care le-au condus ca pot fi corecti si sa nu greseasca. Astfel dam crezare unei zicale populare care se potriveste în acest context: “pestele de la cap se împute”! Asa ca cea mai buna solutie este sa scapam de cap pentru a salva fotbalul românesc.

Regretam ca în aceasta pauza competitionala am facut numeroase achizitii cheltuind sume mari de bani. Era mai usor sa “transferam” un singur om. Pe domnul Gheorghe Constantin cu care nu mai aveam probleme si câstigam toate partidele din prima Liga.

In concluzie, cerem oficial demisia lui Gheorghe Constantin din functia de presedinte CCA. In cazul în care nu se vor lua masurile unor alegeri noi pentru sefia forului românesc de arbitraj, Unirea Urziceni intentioneaza sa se retraga din campionat.

Semnează,
Aurelian Sandulescu, directorul de comunicare al Unirii Urziceni”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here