Tottenham s-a distrat cu Bolton

într-una din cele mai spectaculoase partide din Premier League din 2007, Tottenham Hotspur, fosta adversară a lui Dinamo din Cupa UEFA, a învins fără drept de apel, scor 4-1, pe Bolton Wanderers.

Cu un Robbie Keane în mare formă, a jucat 37 de minute, timp destul pentru a marca două goluri şi a fi eliminat, Tottenham a înscris de trei ori în 10 minute contra lui Bolton şi conducea cu 3-0 încă din minutul 21.

Apoi, în minutul 37, Robbie Keane a fost eliminat direct pentru un henţ în postură de ultim apărător la un corner al celor de la Bolton iar oaspeţii au reuşit să echilibreze jocul cel puţin pe teren.

Speed a transformat penaltiul acordat ca urmare a henţului intenţionat făcut de Robbie Keane şi, în ciuda ocaziilor numeroase de la ambele porţi, nu s-a mai înscris până spre final când Aaron Lennon a stabilit scorul final, Tottenham – Bolton 4-1.

în celelalte două partide disputate duminică în Premier League, Blackburn Rovers a învins cu 3-0 pe Portsmouth, goluri Shabani Nonda, de două ori, şi Warnock, iar Wigan a învins la limită pe Newcastle, 1-0, gol marcat de fundaşul dreapta Ryan Taylor.

După 28 de etape disputate din actualul sezon din Anglia, Manchester United este lideră cu 69 de puncte, urmată la nouă puncte de Chelsea, formaţie cu un meci mai puţin disputat, la 16 puncte de Liverpool şi la 20 de puncte de Arsenal, formaţie cu două meciuri mai puţin disputate.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...