Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

UEFA.com a anuntat echipa anului 2007

AC Milan este formatia cea mai bine reprezentata in echipa anului 2007, cu trei fotbalisti, in urma unui sondaj realizat de UEFA, informeaza site-ul oficial al forului european.

277.985 de suporteri au votat pe site-ul UEFA cel mai bun 11 din Europa in sezonut trecut. Doar doi jucatori au suprevietuit din echipa de anul trecut, Gerrad si Kaka, cinci jucatori fiind alesi in premiera.

Cele mai multe votuti le-a obtinut Kaka, brazilianul primind 220.333 de voturi. Cel mai bun antrenor a fost ales Sir Alex Ferguson.

Echipa UEFA in anul 2007: Casillas – Daniel Alves, Nesta, Terry, Abidal – Cristiano Ronaldo, Gerrard, Kaka, Seedorf – Drogba, Ibrahimovici.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: