Te asteptam si pe retelel sociale

Multimedia

TVR 2 transmite Liga Naţională la Polo şi Trofeul Carpaţi la Handbal

 

Sâmbătă, 26 noiembrie şi duminică, 27 noiembrie, de la ora 11.00, TVR 2 transmite în direct de la bazinul Ghencea din Bucureşti cele două partide Steaua – Dinamo din Liga Naţională (etapa 5).

Tot în acest sfârşit de săptămână, de la 17.00 şi de la 20.00, TVR 2 şi TVR HD transmit în direct de la Sala Polivalentă din Cluj meciurile de handbal feminin din cadrul Trofeului Carpaţi, ediţia 48. Sunt ultimele meciuri de verificare ale naţionalei noastre înaintea Campionatului European din Suedia (4-18 decembrie – eveniment ce va fi transmis în exclusivitate de TVR).

Programul meciurilor de la Cluj, comentate de Dragoş Cojocaru şi Dragoş Bocanaciu, este următorul:

Sâmbătă, 26 noiembrie – de la 17.00 – Ungaria-Olanda şi de la 20.00 – România – România B.
Duminică, 27 noiembrie – de la 17.00 – Finala mică şi de la 20.00 – Finala.
„Trofeul Carpaţi este un examen pentru fete şi un test util pentru selecţioner să perfecţioneze lucrurile la naţională în scurtul timp până la Campionatul European“, a spus Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Totodată, aceste partide sunt şi ultimele meciuri la naţională pentru Aurelia Brădeanu. „Mika Brădeanu este un simbol, în opinia mea este cea mai mare handbalistă româncă a ultimilor 20 ani, o sportivă care a contribuit la toate marile performanţe ale echipei naţionale. În plus, este un om în faţa căruia îmi scot pălăria“, a mai spus Dedu. Cu 268 de meciuri, 682 de goluri şi 17 prezenţe la turneele finale sub tricolor, Aurelia Brădeanu, ajunsă la 37 de ani, se retrage de la echipa naţională cu ocazia Trofeului Carpaţi.

După competiţia de la Cluj, antrenorul Martin Ambros va decide lotul României pentru Campionatul European. România face parte din grupa D şi va întâlni Norvegia (5 decembrie), Rusia (7 decembrie) şi Croaţia (9 decembrie) – în direct şi exclusivitate la TVR 2 şi TVR HD.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: