Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Turneu internaţional de fotbal pentru ziarişti la Buşteni

La turneul de la Buşteni şi-au anunţat  participarea echipele asociaţiilor presei sportive din Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Macedonia, şi România, şi o selecţionată a gazetarilor sportivi de pe Valea Prahovei.

Selecţionata ziariştilor sportivi din România, care este sponsorizată de Stanleybet, Petrom şi Aqua Carpatica, a participat în toamna anului trecut la un turneu similar în localitatea Bansko. Câştigătoarea de atunci a competiţiei a fost selecţionata Bulgariei, căreia organizatorii i-au decernat Cupa “Nikolai Kolev-Michmana”, trofeu transmisibil. Această cupă va fi înmânată acum echipei învingătoare la turneul de la Buşteni.

De asemenea vor avea loc o serie de consfătuiri între gazetarii sportivi prezenţi, la care vor participa, în calitate de invitaţi, ministrul Tineretului şi Sportului,  Nicolae Bănicioiu, preşedintele Uniunii europene a presei sportive, Yannis Daras, preşedintele Federaţiei europene de minifotbal, Răzvan Burleanu şi alte personalităţi ale sportului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: