Turneu internaţional de fotbal pentru ziarişti la Buşteni

La turneul de la Buşteni şi-au anunţat  participarea echipele asociaţiilor presei sportive din Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Macedonia, şi România, şi o selecţionată a gazetarilor sportivi de pe Valea Prahovei.

Selecţionata ziariştilor sportivi din România, care este sponsorizată de Stanleybet, Petrom şi Aqua Carpatica, a participat în toamna anului trecut la un turneu similar în localitatea Bansko. Câştigătoarea de atunci a competiţiei a fost selecţionata Bulgariei, căreia organizatorii i-au decernat Cupa “Nikolai Kolev-Michmana”, trofeu transmisibil. Această cupă va fi înmânată acum echipei învingătoare la turneul de la Buşteni.

De asemenea vor avea loc o serie de consfătuiri între gazetarii sportivi prezenţi, la care vor participa, în calitate de invitaţi, ministrul Tineretului şi Sportului,  Nicolae Bănicioiu, preşedintele Uniunii europene a presei sportive, Yannis Daras, preşedintele Federaţiei europene de minifotbal, Răzvan Burleanu şi alte personalităţi ale sportului.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...