„Turist prin viaţă. Timp liber de calitate” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 21 iulie, de la ora 22:00, o va avea ca invitată pe Ioana Pitrop, Director Agenție de Turism „Madagascar Travel”.

În emsiune  se va discuta despre felul in care ne petrecem timpul liber. Atȃt din punct de vedere turistic, dar şi  „turismul” interior, spiritual. Cum ne alegem destinaţiile, ce preferinţe avem şi cu cine călatorim alături de noi. Felul ȋn care ni se modifică ȋn timp preferinţele personale, conştientizările şi revelaţiile  avute de oameni ȋn diverse destinaţii din lume. Amprenta pe care şi-o pune educaţia şi mediul asupra noastră. Bucuria şi armonia pe care ne-o aduce o excursie sau  vacanţă de calitate şi bine aleasă.

Despre toate acestea şi multe altele vom discuta cu Ioana Pitrop, de la Madagascar Travel, agentie tour-operatoare ȋnfiinţată din dorinţa de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile ȋn vacanţe bine organizate şi sigure, combinȃnd turismul de grup cu cel individual, oferind soluţii inclusiv pentru corporaţii dar şi tinerilor dornici de călătorii şi aventură.

Oferă-ţi timp liber de calitate! Accesează ofertele Madagascar Travel aici.

Stiri recente

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga!

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat: Virgiliu Postolachi (6),...