Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

TRANSFER/ CRISTIANO RONALDO ca si transferat la Real Madrid

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a câştigat miercuri seara Liga Campionilor cu echipa engleză Manchester United, doreşte să se transfere la campioana Spaniei, Real Madrid, anunţă presa iberică de joi, citată de Rompres.

Potrivit cotidianului ‘Marca’, ‘acordul dintre jucător şi Real Madrid este total’, Cristiano Ronaldo dorind ca mutarea să se realizeze în această vară. ‘

Săptămâna viitoare va fi decisivă în privinţa cunoaşterii posibilităţilor reale ca fotbalistul portughez să îmbrace tricoul lui Real. Cheia constă în convingerea patronului clubului englez. Dacă Malcom Glazer va negocia fără intermediari şi fără să se lase influenţat de antrenorii lui Manchester United, oficialii madrileni sunt convinşi că Ronaldo va deveni jucătorul lor.

Fotbalistul a comunicat deja dorinţa sa de a juca pe Bernabeu în sezonul viitor, iar madrilenii vor să folosească acest lucru în favoarea lor. Acordul dintre Real Madrid şi Cristiano Ronaldo este absolut, însă acum trebuie convinşi şi cei de la Manchester’, scrie ziarul sportiv spaniol.

Nu promit nimic, nici mamei mele şi nici suporterilor… Vom vedea în următoarele două săptămâni. Nu spun că am luat o decizie’, a spus Ronaldo, a cărui mamă a declarat, în mai multe rânduri, că vrea să-şi vadă fiul la Real Madrid, clubul său de suflet. Fotbalistul lusitan, în vârstă de 23 de ani, este legat prin contract de Manchester United până în 2012.

Citeste mai multe!