Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Tilinca: „Conducerea m-a indus in eroare

Atacantul lui CFR s-a declarat revoltat de decizia conducerii de a-l transfera pe brazilianul Didi, desi primise garantii ca nu se vor mai face achizitii pe postul sau.

„Am contract cu clubul clujean pina in 2010, dar imi pare rau ca am semnat prelungirea lui. Cei din conducere mi-au promis ca nu va mai veni niciun jucator pe postul meu, dar pina la urma l-au transferat pe Didi, iar Bergodi mi-a transmis ca nu mai are nevoie de serviciile mele. Practic, conducerea m-a pacalit”, a spus Tilinca.

„As vrea sa ma duc la FC Arges, e prima mea optiune, insa situatia mea e neclara, pentru ca sefii clubului nu vor sa ma lase acolo. Saptamina viitoare sper sa se clarifice situatia mea. Daca nu se rezolva nimic, voi juca la echipa satelit, Unirea Dej”, a mai spus Cosmin Tilinca.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: