Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Thereau: Vreau sa dau cat mai multe goluri

Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa tocmai la Coverciano. Cu toate că Olăroiu este exigent în pregătire, Rădoi şi compania strâng din dinţi şi pregătesc duelurile din campionat.

Prezent cu Steaua la Coverciano, care este chiar cantonamentul naţionalei Italiei, Cyril Thereau este de acord cu ritmul impus de Olăroiu.

„Sunt puţin obosit pentru că avem două antrenamente pe zi, este dificil, dar cu astfel de sacrificii putem avea un retur bun de campionat”
, este de părere Cyril Thereau.

După ce s-a făcut remarcat pe Ghencea, Thereau vrea ca obiectivele sale să fie şi ale echipei.

„Am aceleaşi obiective ca toată echipa: să joc, să dau cât mai multe goluri, echipa să câştige şi să ne calificăm pentru Europa sezonul viitor”
, a spus Thereau.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: