Tenis/ Rezultate in optimi la Dubai

Toate favoritele turneului de tenis din Dubai, Svetlana Kuzneţova, Amelie Mauresmo şi Justine Henin s-au calificat în sferturile competiţiei. Rusoaica, favorită numărul trei, a trecut în turul doi de americanca Megan Shaughnessy, franţuzoaica a depăşit-o în două seturi pe Vera Duşevina, iar belgianca Justine Henin Hardene a învins-o pe austriaca Tamira Paszek, informeaza realitatea.net.

Nicio surpriză în optimile turneului de tenis de la Dubai. Favorita numărul 3 a competiţiei, Svetlana Kuzneţova s-a calificat în sferturi după ce a trecut în 3 seturi, 4-6, 6-1, 7-6 de americanca Megan Shaughnessy.

O altă favorită calificată în sferturi e franţuzoaica Amelie Mauresmo. Câştigătoarea turneului de la Anvers n-a avut nicio problemă cu rusoaica Vera Duşevina, de care a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-2.

După un început de sezon ratat, belgianca Justine Henin revine în elita tenisului mondial, nu însă fără emoţii. Fostul număr unu mondial a trecut greu în optimi de austriaca Tamira Paszek. Belgiencei i-au trebuit aproape 2 ore şi jumătate pentru a-şi adjudeca victoria, scor final, 4-6, 7-5, 6-1.

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...