Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Tenis / Nadal, eliminat in sferturi la Dubai

Roger Federer s-a calificat în semifinalele Turneului de la Dubai după trei seturi în compania sârbului Novac Djokovic. Federer a început tare meciul cu Djokovic şi a luat primul set cu 6-3. Sârbul a revenit surprinzător şi s-a impus în a doua rundă la tiebreak, după ce adversarul său a avut minge de meci la 6-5. Federer a câştigat totuşi după un decisiv adjudecat la 3 şi va juca în penultimul act al competiţiei de un milion şi jumătate de euro cu germanul Tommy Haas.

Surpriza turneului a venit de la Michail Youzhny, tenisman necotat printre favoriţi. Rusul a dispus în două seturi, 7-6(5) 6-3 de al doilea favorit, Rafael Nadal, deţinătorul trofeului. în semifinale Youzhny va juca în compania lui Robin Soderling.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: