Ciprian Sora si Ionut Atodiresei, KO la Sibiu

Doi dintre campionii Local Kombat, Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei au fost învinşi clar de adversarii străini la Local Kombat 25 de la Sibiu.

Cea de-a 25-a gală Local Kombat, prima din 2007, a adus câteva rezultate neaşteptate în special pentru campionii Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei.

Neînvins în galele Local Kombat, Ciprian Sora, unul dintre celebrii veri SPP alături de Daniel Ghiţă, a rezistat aproximativ 30 de secunde în faţa cehului Petr Vondrachek care apoi s-a impus cu o excelentă serie de lovituri de pumn la figură, Sora nereuşind să se ridice la timp pentru a mai continua lupta.

Un alt sportiv de mare valoare, Ionuţ Atodiresei, unul dintre cei mai buni sportivi la categoria lui în Europa, a pierdut surprinzător printr-un KO rapid la grecul Xristoforo Melikides, Atodiresei fiind astfel la a treia înfrângere consecutivă după ce a cedat de două ori la puncte în faţa francezului Modibo Diarra.

O altă semi-surpriză a produs-o Cătălin Moroşanu, moldoveanul cu un stil atipic dar foarte spectaculos, care l-a învins prin KO în repriza a doua pe belgianul Omar Belamar, sportiv care nu de mult pierdea la mare luptă în faţa mult mai titratului Ciprian Sora.

Ionuţ Iftimoaie, cel mai faimos luptător K1 din România, l-a învins şi el prin KO pe polonezul Miroslaw Kielar, serie puternică la stomac, însă românul a arătat că este departe de forma ideală şi mai are mult de tras pentru a face faţă unui super-fight peste o lună şi jumătate cu puternicul american Mighty Mo.

în meciul de fete, Corina Cârlescu a avut mari probleme cu portugheza Eunice Miranda care în final s-a impus şi ea destul de surprinzător după o repriză de departajare.

în prima luptă a galei, dar şi cea mai spectaculoasă şi echilibrată, arădeanul Andrei Buda l-a învins la puncte după o repriză de departajare pe mult mai experimentatul Florin Vintilă, confirmând astfel victoria din meciul cu un alt sportiv cu mare experienţă, Marius Tiţă.

Ediţia următoare a Local Kombat va fi foarte probabil un K1 România la sfârşitul lunii aprilie, la Bucureşti, şi deja sunt aşteptate două meciuri de foc, Daniel Ghiţă – Alexey Ignashov şi Ionuţ Iftimoaie – Mighty Mo, însă se pare că se pregăteşte şi o piramidă a cărui învingător să se califice pentru K1 Amsterdam.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...