Ciprian Sora si Ionut Atodiresei, KO la Sibiu

0
158

Doi dintre campionii Local Kombat, Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei au fost învinşi clar de adversarii străini la Local Kombat 25 de la Sibiu.

Cea de-a 25-a gală Local Kombat, prima din 2007, a adus câteva rezultate neaşteptate în special pentru campionii Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei.

Neînvins în galele Local Kombat, Ciprian Sora, unul dintre celebrii veri SPP alături de Daniel Ghiţă, a rezistat aproximativ 30 de secunde în faţa cehului Petr Vondrachek care apoi s-a impus cu o excelentă serie de lovituri de pumn la figură, Sora nereuşind să se ridice la timp pentru a mai continua lupta.

Un alt sportiv de mare valoare, Ionuţ Atodiresei, unul dintre cei mai buni sportivi la categoria lui în Europa, a pierdut surprinzător printr-un KO rapid la grecul Xristoforo Melikides, Atodiresei fiind astfel la a treia înfrângere consecutivă după ce a cedat de două ori la puncte în faţa francezului Modibo Diarra.

O altă semi-surpriză a produs-o Cătălin Moroşanu, moldoveanul cu un stil atipic dar foarte spectaculos, care l-a învins prin KO în repriza a doua pe belgianul Omar Belamar, sportiv care nu de mult pierdea la mare luptă în faţa mult mai titratului Ciprian Sora.

Ionuţ Iftimoaie, cel mai faimos luptător K1 din România, l-a învins şi el prin KO pe polonezul Miroslaw Kielar, serie puternică la stomac, însă românul a arătat că este departe de forma ideală şi mai are mult de tras pentru a face faţă unui super-fight peste o lună şi jumătate cu puternicul american Mighty Mo.

în meciul de fete, Corina Cârlescu a avut mari probleme cu portugheza Eunice Miranda care în final s-a impus şi ea destul de surprinzător după o repriză de departajare.

în prima luptă a galei, dar şi cea mai spectaculoasă şi echilibrată, arădeanul Andrei Buda l-a învins la puncte după o repriză de departajare pe mult mai experimentatul Florin Vintilă, confirmând astfel victoria din meciul cu un alt sportiv cu mare experienţă, Marius Tiţă.

Ediţia următoare a Local Kombat va fi foarte probabil un K1 România la sfârşitul lunii aprilie, la Bucureşti, şi deja sunt aşteptate două meciuri de foc, Daniel Ghiţă – Alexey Ignashov şi Ionuţ Iftimoaie – Mighty Mo, însă se pare că se pregăteşte şi o piramidă a cărui învingător să se califice pentru K1 Amsterdam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here