TENIS/ A doua ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy

 

Iubitorii de tenis şi nu numai, sunt invitaţi duminica 26 mai 2013, la ora 18:30, la ceremonia de deschidere a turneului, iar luni, 27 mai la ora 12:00, va avea loc o conferinţa de presă.

La începutul lunii aprilie 2013, Florenţa Mihai, directoarea turneului Dr.Oetker Junior Trophy, a primit o scrisoare de recunoaştere din partea Tennis Europe. În scrisoare este evidenţiat faptul că, prin comparaţie cu alte competiţii de juniori susţinute în 2012, Dr.Oetker Junior Trophy îndeplineşte cu succes cerinţele şi standardele impuse. Aceste aprecieri sunt întărite şi de cuvântul lui Jacques Dupré, preşedintele Tennis Europe care subliniază importanta organizatorică a competiţiilor pentru juniori “Este important să recunoaştem faptul că sute de organizatori, comitete, cluburi şi reprezentanţi de turneu muncesc intens, an de an, pentru a organiza evenimente care alcătuiesc Tennis Europe Junior Tour. Pe calea aceasta, aş dori să le transmit recunoştinţa mea caldă, precum şi recunoaşterea contribuţiilor valoroase ale tuturor sponsorilor şi voluntarilor, al căror sprijin şi ospitalitate generoasă fac aceste turnee posibile.”

Promovarea turneului este realizată de SCG – Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România. Turneul se află în organizarea Federaţiei Române de Tenis şi este susținut de sponsorii: Konica Minolta, Head, Babolat, Dunlop, InterSport, Erste Asset Management, Isostar, Leumi, Sanador, W MoreWin, Ines Group, Bristot şi Bograve Advertising.

“Le doresc jucătorilor tot succesul din lume, şi sper că acest turneu, să fie unul reuşit, educativ, dar în primul rând o experienţă distractivă pentru fiecare!”, este mesajul de final adresat copiilor de către preşedintele Tennis Europe, Jacques Dupré. Sursa: www.frt.ro

 

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...