A început turneul Dr. Oetker Junior Trophy

La ceremonia care s-a ţinut în incinta sălii Centrului Naţional de Tenis, au participat aproximativ 100 de juniori din 17 ţări.  La turneu participa 128 de jucători din: Turcia, Republica Cehă, România, Slovacia, Ucraina, Moldova, Elveţia, Belarus, Franţa, Germania, Bulgaria, Canada, Austria, Danemarca, Israel, Olanda, Serbia.

La festivitate a luat cuvântul doamna Florenţa Mihai, director al turneului şi reprezentant al Federaţiei Romane de Tenis: “Salutăm iniţiativa Dr Oetker de a organiza astfel de turnee, pentru promovarea tenisului în rândul copiilor. Sunt sigură că participanţii acestor tipuri de turnee vor deveni campionii de mâine. Îmi doresc ca această competiţie să aibă parte numai de jocuri disputate“.

Directorul general al Federaţiei Romane de Tenis, Adrian Rizu a spus: “Ne bucurăm că turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2013, cea mai importantă competiţie de juniori sub 14 ani organizată în România, se află la a doua ediţie. Federaţia de Tenis a demarat deja proiecte pentru organizarea a cât mai multe evenimente de acest fel. De asemenea, în drumul către înalta performanţă, e nevoie ca părinţii să susţină şi să încurajeze copii să facă tenis“, a spus doamna Florența Mihai, director al turneului.

Vă așteptăm la Centrul Național de Tenis în fiecare zi, de mâine, 27 mai 2013, până duminică, 2 iunie 2013, la vizionarea partidelor de simplu și dublu, de dimineață de la ora 9.00 și până seara, la ora 18.00.

Conferinţa de presa va avea loc mâine, pe 27 mai 2013, de la ora 12:00, şi va include prezenţa doamnei Emilia Carmen Tocala, Secretar de Stat MTS şi Horia Georgescu, preşedintele ANI care vor ridica la fileu prima minge a competiţiei şi o vor premia pe doamna Florenţa Mihai pentru onorurile primite din partea Tennis Europe. Tot în cadrul conferinţei de presă, Andreei Roşca i se va înmâna  Trofeul Performanţei 2012, pentru rezultatele remarcabile la nivel internaţional pe care le-a înregistrat  în anul competiţional 2012.

Tot începând de mâine, vor începe extragerile la tombola turneului, la care pot participa toți cei din public. Premiile puse în joc vor fi vouchere de 100 lei, valabile în toate magazinele Wilson Head şi Babolat.

Promovarea turneului este realizată de SCG – Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Konica Minolta, Head, Babolat, Dunlop, InterSport, Erste Asset Management, Isostar, Leumi, Sanador, Wilson, Ines Group, Bristot şi Bograve Advertising. Parteneri media : Spectacular, PlastyProd, Vision Media Plus, HDFX şi FanSport. Sursa: www.frt.ro

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...