Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Tadici: E un usor avantaj ca jucam returul acasa

Antrenorul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Tadici, a declarat, marţi, că n-a avut preferinţe la tragerea la sorţi şi a adăugat că poate fi un uşor avantaj faptul că formaţia sa va juca pe teren propriu returul cu Podravka Vegeta, informeaza Mediafax.

„Am spus şi înainte că la acest nivel nu mai contează prea mult cu cine cădem. Toate sunt echipe puternice, care vin din Liga Campionilor şi care au jucat deja la acel nivel opt meciuri, şase în grupe şi două preliminare. Poate fi un uşor avantaj faptul că jucăm returul acasă, pentru că vom disputa calificarea în semifinale în faţa propriului public”, a declarat Tadici.

Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în sferturile de finală ale Cupei Cupelor cu formaţia croată Podravka Vegeta, prima partidă urmând a avea loc în deplasare, la 17 sau 18 martie, iar returul o săptămână mai târziu, la Râmnicu Vâlcea.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: