Survivor, lider absolut de audiență. Cu 2 milioane de telespectatori în Minutul de Aur

Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:58. În cea de-a treia ediție a Confruntărilor Individuale de la Pro TV, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a fost lider cu 6.4 puncte de rating.  Și 21.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.2 puncte de audiență și 14.0% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură. Iar în minutul de aur de la ora 21:40, aproape 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Ionuț Popa a fost victorios în ultimul Joc de Comunicare al sezonului. Oana Ciocana fost concurenta care a ratat accesul în ultima săptămână a competiției. El a avut dreptul de a suna o persoană dragă. Și de a ales pe Alex Nedelcu și Alex Delea să se bucure de recompensă. În  competiție au mai rămas doar cinci: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Duminică, începe ultima săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cei cinci concurenți rămași în luptă de la Survivor vor lupta  ajungă în finală. Și să obțină voturile care le-ar putea aduce primul loc!

(Foto – Facebook Survivor Pro TV)

Stiri recente

Ce buget are Ministerul Sportului pentru 2023! Anunțul lui Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că bugetul iniţial al ministerului pe care îl conduce va fi în 2023...