Superbike: Bayliss a cazut si a ajuns la spital

Campionul mondial de la superbike, australianul Troy Bayliss, a suferit un accident teribil în prima cursă de la Donnington şi a ajuns de urgenţă la spital însă viaţa nu i-a fost pusa in pericol.

Cu un start mai greoi în noua ediţie a Campionatului Mondial de superbike, australianul Troy Bayliss dădea semne de revenire în Marea Britanie, la Donnington, acolo unde a pornit din super-pole în prima cursă de duminică.

Din păcate însă pentru fanii acestuia, minunea a ţinut doar şase tururi, Bayliss suferind un grav accident care l-a trimis în afara punctelor din această etapă şi direct pe un pat de spital.

De abandonul lui Bayliss au profitat britanicul James Toseland, cel care a câştigat prima cursă de la Donnington, şi italianul Max Biaggi, cel care a încheiat pe podium ambele curse, iar cei doi şi-au mărit astfel avantajul faţă de Bayliss.

În prima cursă de duminică, Toseland a fost urmat de australianul Troy Corser şi Biaggi, în timp ce cursa a doua a revenit japonezului Noryuki Haga, urmat de Biaggi şi Corser.

În Clasamentul general, Toseland are 90 de puncte, cu 16 mai multe decât Biaggi, cu 26 mai multe decât Bayliss, cu 40 mai multe decât Haga şi dublu faţă de Corser.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...