VIDEO: Rapid – Steaua 2-3

Dupa un meci foarte spectaculos, Steaua Bucuresti a reusit duminica sa castige pe terenul rivalei din Giulesti cu scorul de 3-2, duap ce a condus de 3 ori pe parcursul jocului.

Thereau a deschis scorul pentru Steaua in minutul 21, reusind sa introduca mingea in plasa dupa o actiune prelungita de atac. Ganea aduce egalarea pentru rapid cu cinci minute inainte de final, profitand ca a fost lasat liber in careu.

In minutul 58,  Vali badea profita de gafa lui Coman si indeplineste o simpla formalitate trimitand mingea cu bolta in poarta.  Giulestenii nu cedeaza si egaleaza 8 minute mai tazriu, prin reusita lui Zicu, care deviaza n oarta foarfeca expediata de Viorel Moldovan.
Intrat pe teren pe parcursul reprizei a doua, razvan Ochirosii aduice victoria Stelei cu numai 5 minute inainte de final, trimitand in poarta goala dupa ce badea il driblase in preallabil pe Danut Coman.

Steaua castiga cu 3-2 si ramane pe locul 3 in clasament cu 47 de puncte , la 2 puncte in spatele lui CFR Cluj. Rapid ramane pe locul 4 cu 44 de puncte.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...