VIDEO: Rapid – Steaua 2-3

Dupa un meci foarte spectaculos, Steaua Bucuresti a reusit duminica sa castige pe terenul rivalei din Giulesti cu scorul de 3-2, duap ce a condus de 3 ori pe parcursul jocului.

Thereau a deschis scorul pentru Steaua in minutul 21, reusind sa introduca mingea in plasa dupa o actiune prelungita de atac. Ganea aduce egalarea pentru rapid cu cinci minute inainte de final, profitand ca a fost lasat liber in careu.

In minutul 58,  Vali badea profita de gafa lui Coman si indeplineste o simpla formalitate trimitand mingea cu bolta in poarta.  Giulestenii nu cedeaza si egaleaza 8 minute mai tazriu, prin reusita lui Zicu, care deviaza n oarta foarfeca expediata de Viorel Moldovan.
Intrat pe teren pe parcursul reprizei a doua, razvan Ochirosii aduice victoria Stelei cu numai 5 minute inainte de final, trimitand in poarta goala dupa ce badea il driblase in preallabil pe Danut Coman.

Steaua castiga cu 3-2 si ramane pe locul 3 in clasament cu 47 de puncte , la 2 puncte in spatele lui CFR Cluj. Rapid ramane pe locul 4 cu 44 de puncte.