Superbet şi FC Rapid Bucureşti îşi prelungesc parteneriatul strategic pentru încă trei ani

Superbet şi FC Rapid Bucureşti îşi prelungesc parteneriatul strategic pentru încă trei ani, iar pe 14 iulie va fi un nou moment surpriză la primul meci din următorul sezon al Superligii.

Superbet, liderul industriei de pariuri sportive şi jocuri de noroc din România, anunţă semnarea unui acord care consolidează parteneriatul strategic cu FC Rapid Bucureşti, cel mai vechi club de fotbal din SuperLiga.

Parteneriatul prelungeşte pentru încă trei ani colaborarea de succes dintre cele două părţi şi pune logo-ul Superbet în mod exclusiv pe faţa tricourilor echipei Rapid în acest nou sezon al SuperLigii.

La rândul lor, rapidiştii vor da tot ce pot în noul sezon pentru a-şi îmbunătăţi poziţia în clasament (locul cinci la finalul sezonului precedent).

Parteneriatul marchează o etapă importantă într-o colaborare care a început acum opt ani, când FC Rapid evolua în Liga a 5-a pentru ca acum să ajungă până în playoff-urile SuperLiga.

Pentru Vlastimir Vukadinović, directorul de marketing al Superbet, acest gen de parteneriate şi sponsorizarea SuperLigii au menirea de a sprijini comunităţile pasionate de fotbal din România.

“Superbet se mândreşte cu legăturile pe care le-a cultivat şi continuă să le consolideze în fotbalul românesc şi ne bucură să putem contribui la revirimentul şi dezvoltarea şi în România a celui mai sport al lumii.

Parteneriatul cu FC Rapid a constituit un pilon esenţial în călătoria Superbet, iar prelungirea acestuia pentru încă trei ani reprezintă o confirmare a succesului şi rezilienţei pe care ambele părţi le-au demonstrat de-a lungul diverselor divizii ale fotbalului românesc”, a declarat Vukadinović.

Un punct culminant al relaţiei dintre Superbet şi FC Rapid a fost în 2022, când stadionul Rapid a fost redenumit Superbet Arena Giuleşti.

Iar pentru a marca în mod spectaculos Centenarul, cei de la Superbet au gândit alte două momente cheie, care vor intra în istoria Clubului.

Primul s-a consumat deja – pe 25 iunie, exact la 19:23, în onoarea anului în care clubul a fost fondat (1923), Orchestra Simfonică Bucureşti a cântat imnul Rapidului, “Suntem peste tot acasă”, alături de fanii entuziaşti ai echipei.

Al doilea va avea loc pe 14 iulie, în primul meci de acasă al Rapidului din sezonul SuperLiga 2023-2024, când echipa va înfrunta Sepsi OSK pe Superbet Arena Giuleşti.

Stiri recente

Când artele marțiale, dansul și muzica ajung patrimoniu UNESCO, se numește CAPOEIRA

Capoeira te cucerește de la prima lecție, de la prima oră, de la primul antrenament. În principiu, este o...