Stelistii sunt linistiti inainte de meciul cu Rapid

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi antrenorul Cosmin Olăroiu au confirmat astăzi că tehnicianul nu este în pericol să-şi piardă postul dacă formaţia sa va pleca învinsă din Giuleşti.

Cei doi au vorbit ironic despre ideea conform căreia Olăroiu va fi demis, primul afirmând că poate Olăroiu îşi va pierde postul dacă va ţine post înainte de Paşti iar al doilea spunând că încă nu îi este clar ce post să piardă, de fundaş, mijlocaş sau atacant.

Altfel, în ciuda celor cinci absenţe din lot, Ghionea, Opriţa, Dică, Ovidiu Petre şi Gigel Coman, steliştii nu îşi fac probleme pentru jocul de duminică afirmând că indiferent de rezultat, la finalul sezonului tot Steaua va ocupa locul doi care asigură calificarea în Liga Campionilor.

Steliştii nu au vrut să comenteze ultimul comunicat al celor de sub Podul Grand din cauză că acesta nu era semnat, dar au spus că vor cere o atenţie sporită din partea brigăzii de arbitrii fundaşului rapidist Ionuţ Rada.

Rada a afirmat în urmă cu câteva zile că dacă brazilianul Elton va încerca să treacă de el îl va faulta iar Mihai Stoica a asemuit această situaţie cu cea de la meciul Portugalia – Belgia din preliminariile lui Euro 2008 în care portarul oaspeţilor, Stijnen, a afirmat înainte de meci că speră ca coechipierii săi să-l elimine cât mai rapid din joc pe Cristiano Ronaldo prin fault.

Cei doi conducători ai Stelei au mai spus că nu sunt speriaţi de jocul Rapidului care a practicat un fotbal foarte bun doar în repriza a doua a partidei cu UTA Arad, câştigată de giuleşteni cu 4-0 prin goluri marcate după pauză, şi au ţinut să precizeze că la diferenţa de palmares şi de rezultate obţinute în ultimii doi ani, acest meci este mai degrabă unul foarte important pentru Rapid decât pentru Steaua.