Ştefan Radu, mesaj către fanii echipei Lazio: Vă mulțumesc tuturor! Boss vă iubeşte!

Ştefan Radu, care a pus ghetele în cui, pe Olimpico, a transmis o scrisoare fanilor formației Lazio, cărora le-a mulţumit pentru tot sprijinul oferit de-a lungul anilor.

“Fanilor echipei Lazio, vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost prezenţi în această zi foarte importantă pentru mine.

Am petrecut mai mult de 15 ani alături de voi. Spun “alături de voi” pentru că pe teren, când am intrat, am avut acelaşi suflet ca şi voi: sufletul unui fan al lui Lazio.

Cu acest tricou mi-am trăit viaţa de fotbalist, pe acest stadion am trăit momente unice, zile dificile şi bucurii imense, la fel ca voi toţi.

Lazio este o familie, iar acest teren este ca o casă pentru mine. Vă mulţumesc pentru că în victorie şi chiar şi atunci când nu am câştigat, nu m-am simţit niciodată singur.

În această călătorie am mers întotdeauna împreună. Sunt sigur că ataşamentul meu faţă de culorile biancocelesti nu se va sfârşi niciodată.

Îmi va da puterea de a merge mai departe în viaţă cu aceeaşi determinare pe care am avut-o întotdeauna pe teren.

Îi mulţumesc sincer preşedintelui Lotito şi clubului pentru că mi-au permis să îmi îndeplinesc acest mare vis: să pot spune adio fotbalului purtând acest tricou.

M-aţi primit când eram puţin mai mult decât un băiat. Am crescut aici ca om şi ca fotbalist.

Îi mulţumesc soţiei mele Alexandra şi copiilor mei Edoardo şi Alessia, pentru că nu m-au lăsat niciodată să le simt sprijinul şi dragostea lor.

Mulţumesc tuturor coechipierilor mei şi staff-ului tehnic de-a lungul anilor care au recunoscut rolul meu important pe teren şi în vestiar.

Aceasta este o mare onoare pentru mine, înainte de a fi o mare responsabilitate.

Când am îmbrăcat tricoul biancoceleste am făcut-o cu toată inima şi pasiunea.  Acum ştiu ce înseamnă să fiu unul dintre voi.

Ştiu ce înseamnă să faci parte din marea familie Lazio. Şi să fiu legat de ea pentru totdeauna.

Poţi înceta să joci fotbal, dar nu poţi înceta să fii lazial!

Vă mulţumesc tuturor, Boss vă iubeşte!

Ştefan Radu”, a scris românul.

A fost ultimul meci pe Stadio Olimpico, în faţa propriilor suporteri, pentru fundaşul român, venit la Lazio în anul 2008 şi deţinătorul recordurilor pentru cele mai multe meciuri disputate în tricoul lui Lazio (427) şi pentru cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în Serie A (349).

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...