Start lansat

în etapa a doua, împotriva formaţiei Oţelul Galaţi, Farul a reuşit cea mai bună partidă din această ediţie de campionat. Constănţenii au cîştigat pe propriul teren cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Gheară, Disney şi Iulian Apostol. Aflaţi în acel moment sub conducerea lui Momcilo Vukotic, „marinarii” au pus la respect o echipă care îşi vindea scump pielea în deplasare. Guriţă şi compania se aflau pe val în acel moment, venind şi după un parcurs bun în Cupa Intertoto, unde ajunseseră până în turul trei, cînd au fost eliminaţi de Auxerre după 1-4 în deplasare şi 1-0 la Constanţa. Pentru ei a mai urmat o victorie pe propriul teren în faţa Vasluiului, după care a început decăderea formaţiei de la malul mării.

Neputincioşi în faţa Ceahlăului

începînd cu etapa a patra, evoluţiile Farului au lăsat mult de dorit, iar cea mai slabă partidă a marinarilor în acest sezon a fost cea împotriva Ceahlăului, în runda a şasea. Siguri de victorie înaintea confruntării, „rechinii” au evoluat lamentabil în faţa unei echipe nou-promovate. Jucătorii conduşi pe atunci de Momcilo Vukotic părea că îi aşteaptă pe nemţeni să înscrie în proprie poartă pentru a le oferi cele trei puncte. Nu a fost deloc aşa, ba chiar mai mult, fostul atacant al Farului, Radu Doicaru, a punctat în ultimul sfert de oră pentru o victorie meritată a echipei lui Gheorghe Ştefan. Acesta a fost începutul dezastrului pentru Vukotic şi elevii săi care, deşi acumulaseră şapte puncte în primele trei runde, au început iarna de pe locul 14, cu minus şase în clasamentul adevărului.

Preşedintele Farului, Gheorghe Bosînceanu, este foarte îngrijorat de situaţia actuală a echipei. După ce au reprezentat România în Intertoto, marinarii au încheiat prima parte a sezonului cu doar un loc peste poziţiile retrogradabile.

„Cel mai slab sezon al meu la Farul”

Reporter: Cum apreciaţi acest sezon al echipei pe care o conduceţi ?

Continuarea in Sport Magazin powered by kicker numarul 48, care apare pe piata incepand de luni, 15 ianuarie

Stiri recente

Tricolorii la Euro 2024: Echipele de start la meciul Belgia – România

Echipele de start la meciul Belgia – România, de la Koln, programat la ora 22.00, în grupa E a...