Starea de spirit Alexandreea Club Fitness & SPA

(de Romeo Chiriac)

Se spune că pentru a ne bucura de viață cu zâmbetul pe buze și plini de energie, organismul nostru are nevoie și de mișcare. Fie că este vorba de fitness, aerobic, cycling, înot sau orice alt tip de mișcare, beneficiile exercițiilor fizice sunt multiple.

Cunosc bine această stare, pe care am reușit să o amplific după ce de o bună bucată de vreme am mers la Alexandreea Club Fitness & SPA, care a împlinit 9 ani de la înființare. Iar expresia “creierul multumește, corpul se simte revigorat și tonusul este excelent” mi se pare cea mai potrivită pentru a descrie starea de spirit pe care o am de fiecare dată după ce merg la Alexandreea. Pentru care mulțumesc și sunt recunoscător!

Dar Alexandreea Club Fitness & SPA reprezintă mai mult decât atât! În primul rând pentru modul cum proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze aici o adevărată oază de relaxare și mișcare, alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști.

Pe lângă serviciile impecabile și aparatura de ultimă generație au contribuit mult la asta și oamenii de calitate care vin la acest club. Astfel, am fost plăcut surprins să descopăr că la Alexandreea vin persoane deosebite ce au în spate multe povești motivaționale și de succes. Începând de la corporatiști care reușesc să își crească randamentul profesional prin sport sau și-au învins frica de apă (învățând aici să înoate), până la persoane care s-au autodepășit, reglându-și greutatea și mentalul, ba chiar și-au și vindecat diverse afecțiuni fizice.

Apoi, bucuria mișcării și energia specială care domnește aici a creat pentru mulți o stare de spirit de familie, care s-a concretizat în prietenii și acțiuni de grup frumoase. De asemenea, la Alexandreea vin o sumedenie de personalități din sport (campioni europeni, mondiali și olimpici, etc) sau din lumea mondenă (actori, artiști, etc) și numeroși cetățeni străini.

De aceea, mesajul că Alexandreea este clubul de mișcare si relaxare dedicat în totalitate nevoilor clienților este întru totul adevărat!

Mai multe detalii despre povestea de succes Alexandreea Club Fitness & Spa, care a început în 2010, puteți afla în reportajul pentru SPORT MAGAZIN TV de AICI.

Stiri recente

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Ruse (26 de ani, 83...