Spune adio stresului emoţional!

Workshopul interactiv  “Gestionarea emoţiilor personale şi în relaţii”, organizat de Asociatia Succes in Educatie si Sport, este sustinut de terapeuta Ileana Vlăduţ (http://www.perfectlotus.ro   http://www.slabirehipnoza.ro)

Avem permanent ocazia de a face alegeri constiente pentru a ne dezvalui adevaratul potential si a trai o viata in armonie.

Intrebarea este ce faci tu pentru asta?

Vrei sa-ti gestionezi mai bine emotiile si esti hotarat sa preiei controlul asupra vietii tale? Cauti solutii pe care le poti aplica in viata cotidiana in relatia cu tine, cu ceilalti, ori la locul de munca? Vrei instrumente ajutatoare pe care  sa le folosesti pe plan profesional? Atunci te afli la seminarul potrivit. Este unul interactiv:

  • vei fi ghidat sa-ti constientizezi emotiile si sa te cunoasti mai bine,
  • vei fi informat despre dinamica emotiilor si despre cum sa lucrezi cu ele
  • vei primi recomandari din terapia florala Bach pentru a-ti gestiona starile emotionale negative
  • vei practica exercitii pentru echilibrare si armonizare fizica, emotionala si mentala

BONUS – vei experimenta tehnici de vindecare energetice pe care le poti apoi aplica personal in viata ta.

Te asteptam la acest seminar in data de 4 mai 2018, de la ora 16.00. Locurile sunt limitate

Durata workshopului este de 3 ore.

Workshopul este recomandat cadrelor medicale, psihologilor, sportivilor, cadrelor din invatamant, cat si persoanelor ce doresc sa-si gestioneze mai bine emotiile negative si sa scape de diverse frici.

Telefon: 0771.430.955 (program de luni până vineri între orele 10:00-16:00)

Email: contact@asociatiasucces.ro

Adresa asociației și locul de desfășurare a cursurilor din Bucureșți: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Despre Ileana Vlăduț

Activitatea Ilenei Vlăduț împletește atât latura de business, cât și pe cea de dezvoltare personală. A început să studieze tot ceea ce este legat de sfera interacțiunilor vindecătoare dintre Om, Pământ și Univers, cu elemente de astronomie, numerologie și feng shui, mergând apoi spre tratamentele pe baza plantelor medicinale și a produselor apicole. Au urmat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, cromoterapia,  cristaloterapia. Este certificata ca practician de terapie florală Bach, Vindecare reconectiva, Reconectarea si Hipnoterapie pentru slabit. A participat la seminarii de Autovindecare prin Noua Medicină Germană și Tehnici de eliberare emotională. A studiat cărți de specialitate, participând la training-uri și experimentând tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emoțională (EFT),  metoda Silva, ThetaHealing și altele. A mai adăugat la „trusa de vindecare” pe care o folosește și lucrul cu Cheile genelor, energiile angelice, cele Huna, Reiki, Seichim, Shinki si All Love.

Emisiuni TV cu Ileana Vlăduţ despre emoţii şi vindecare

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=2Ql_BpwrtEE

Presa centrală, despre Ileana Vlăduţ:

JURNALUL NAŢIONAL – http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/ileana-vladut-stranepoata-lui-brancusi-sculpturile-lui-constantin-brancusi-de-la-targu-jiu-prin-energia-lor-au-un-rol-de-vindecare-750025.html

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...