Spania a câştigat in fata Rusiei la CM de Hanbal

în prima zi a play-off-ului Campionatului Mondial de handbal masculin, Spania, deţinătoarea trofeului, a câştigat cu 33-29 derbiul cu Rusia.

Ibericii s-au desprins graţie trio-ului Alberto Entrerrios, Juan Garcia Lorenzana şi Iker Romero Fernandez, autori a 24 din cele 33 de goluri marcate de spanioli, în timp ce de la ruşi a strălucit doar Konstantin Igropulo, autor a şase goluri.

Tot grupa M II, Ungaria a învins Cehia cu 28-25, în ciuda celor nouă goluri marcate de Filip Jicha pentru cehi, iar Croaţia a învins Danemarca cu 28-26, Ivano Balic marcând nouă goluri din 13 aruncări pentru croaţi.

în grupa M I, Germania, ţara gazdă, a învins cu 35-29 Slovenia, în ciuda celor 12 goluri marcate de Siarhei Rutenka pentru sloveni, Franţa a învins Polonia cu 31-22 deşi polonezii au condus cu 12-11 la pauză, iar Islanda a învins cu 36-30 Tunisia, deşi tunisienii au condus cu 19-16 la pauză iar Wissem Hmam şi Haykel Mgannem au marcat împreună 17 goluri pentru tunisieni.

în partidele de clasament, Ucraina a învins Kuweit-ul cu 33-23, Norvegia a învins Egipt cu 27-18, Groenlanda a învins Australia cu 34-25 iar Angola a învins Qatar cu 33-27.

Joi sunt programate partidele Kuweit – Argentina, Egipt – Coreea de Sud, Groenlanda – Brazilia, Qatar – Maroc, Tunisia – Germania, Polonia – Islanda, Franţa – Slovenia, Cehia – Rusia, Croaţia – Ungaria şi Danemarca – Spania.

Amos News 

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...