Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Spania a câştigat in fata Rusiei la CM de Hanbal

în prima zi a play-off-ului Campionatului Mondial de handbal masculin, Spania, deţinătoarea trofeului, a câştigat cu 33-29 derbiul cu Rusia.

Ibericii s-au desprins graţie trio-ului Alberto Entrerrios, Juan Garcia Lorenzana şi Iker Romero Fernandez, autori a 24 din cele 33 de goluri marcate de spanioli, în timp ce de la ruşi a strălucit doar Konstantin Igropulo, autor a şase goluri.

Tot grupa M II, Ungaria a învins Cehia cu 28-25, în ciuda celor nouă goluri marcate de Filip Jicha pentru cehi, iar Croaţia a învins Danemarca cu 28-26, Ivano Balic marcând nouă goluri din 13 aruncări pentru croaţi.

în grupa M I, Germania, ţara gazdă, a învins cu 35-29 Slovenia, în ciuda celor 12 goluri marcate de Siarhei Rutenka pentru sloveni, Franţa a învins Polonia cu 31-22 deşi polonezii au condus cu 12-11 la pauză, iar Islanda a învins cu 36-30 Tunisia, deşi tunisienii au condus cu 19-16 la pauză iar Wissem Hmam şi Haykel Mgannem au marcat împreună 17 goluri pentru tunisieni.

în partidele de clasament, Ucraina a învins Kuweit-ul cu 33-23, Norvegia a învins Egipt cu 27-18, Groenlanda a învins Australia cu 34-25 iar Angola a învins Qatar cu 33-27.

Joi sunt programate partidele Kuweit – Argentina, Egipt – Coreea de Sud, Groenlanda – Brazilia, Qatar – Maroc, Tunisia – Germania, Polonia – Islanda, Franţa – Slovenia, Cehia – Rusia, Croaţia – Ungaria şi Danemarca – Spania.

Amos News 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: