Solutii pentru fixare pentru panouri de intoarcere AstralPool

 

Magazinul piscine-concept.ro ofera solutii pentru fixare pentru panouri de intoarcere AstralPool, iar preturile sunt intotdeuna avantajoase!

 

Toate piscinele au aceleasi componente principale care mentin apa in miscare si curata o pompa, un filtru, un canal de scurgere si un skimmer, conducte de retur si vid. Fiecare dintre aceste componente vine in diferite tipuri si modele, care variaza in functie de dimensiunea bazei, locatia si preferintele proprietarului. Exista, de asemenea, functii suplimentare pe care le puteti adauga la piscina pentru a o imbunatati si mai mult, cum ar fi un incalzitor, clorator in linie sau generator de sare.

 

Va vom prezenta fiecare dintre componentele principale, precum si functiile suplimentare, astfel incat sa puteti vedea cum functioneaza toate impreuna pentru a va oferi cea mai buna experienta in piscina. Cea mai importanta piesa de echipament din piscina este pompa. Este inima sistemului. Pompa deplaseaza apa prin canalele de scurgere, tevi si alte echipamente din piscina. Fara pompa nu puteti filtra, incalzi sau curata apa. Anumite metode de adaugare a substantelor chimice se bazeaza, de asemenea, pe pompa pentru a distribui tratamente in piscina. Apa patrunde in pompa prin canalul de scurgere principal si prin spumant (e) si exista un cos care impiedica patrunderea resturilor mari in ea. O pompa functioneaza, de asemenea, cu majoritatea curatatorilor automati, fie prin tragerea apei, fie prin impingerea acesteia, si furnizeaza energie pentru caracteristici suplimentare de apa.

 

Un filtru este principala modalitate de indepartare a resturilor din apa piscinei. Exista 3 tipuri de filtre pentru piscina: nisip, cartus si DE. Fiecare filtru are capacitati de curatare diferite. Toate piscinele necesita un fel de filtru, chiar si deasupra solului. Apa ar trebui sa curga din pompa direct in filtru. Dupa ce ati intrat in filtru, apa fie se intoarce in piscina , fie trece prin alte echipamente, cum ar fi incalzitoarele. Filtrele trebuie curatate in mod consecvent pentru a-si mentine eficacitatea.

 

Canalul principal de scurgere este principalul mod in care apa este extrasa din piscina in pompa si filtru. Canalul de scurgere principal este situat pe partea de jos a piscinei, in partea cea mai adanca. Majoritatea bazinelor au unul, dar bazinele mai mari pot avea mai multe scurgeri principale. Canalele de scurgere principale trebuie protejate cu un capac aprobat. Apa este, de asemenea, trasa in pompa printr-unul sau mai multe skimmers, situate pe linia de plutire. Deoarece sunt la suprafata, folosesc cosuri pentru a prinde resturi plutitoare ca frunzele. Unele modele au o usa de scurgere care ajuta la colectarea resturilor si impiedicarea revenirii la piscina. Skimmer-urile si canalele de scurgere principale utilizeaza tevi din PVC pentru a transporta apa la pompa.

Aceste tevi preiau apa care a fost filtrata si, in unele cazuri, incalzita sau tratata chimic si o impinge inapoi in piscina. Liniile de retur au intrari sau jeturi in jurul varfului bazinului in diferite locuri. Unele orificii de intrare au deschideri care va permit sa controlati in ce directie curge apa in timp ce se intoarce la piscina. Liniile de retur pot furniza, de asemenea, apa unei cascade sau a altor elemente din piscina. In unele cazuri, liniile de retur sunt instalate in podea, creand un sistem de curatare care impinge resturile spre canalul principal de scurgere.

 

Aceste tari preiau apa care a fost filtrata si, in unele cazuri, incalzita sau tratata chimic si o elibereaza inapoi in piscina. Liniile de retur au intrari sau jeturi in jurul varfului bazinului in diferite locuri. Unele orificii de intrare au deschideri care va permit sa controlati ce directie curge apa in timp ce se intoarce la piscina. Liniile de retur pot furniza, de asemenea, apa unei cascade sau a altor elemente din piscina. In unele cazuri, liniile de retur sunt instalate in podea, creand un sistem de curatare care impartaseste resturile catre canalul principal de scurgere.

 

Cand mergi la o piscina publica, nu ai control. Sute de oameni intra si ies din piscina in fiecare zi, aducand cine stie ce bacterii cu ei. Copiii se urca si se uda, indiferent de regula „Nu pipi in piscina!”. Nu trebuie sa decideti cine este in piscina atunci cand nu puteti controla intretinerea piscinei. Cu o piscina privata, aveti infinit mai mult control. Intretineti piscina, astfel incat sa stiti exact cat de curata este. De asemenea, le permiteti sau le interziceti oamenilor sa intre in piscina voastra si puteti solicita celor care intra sa faca dus inainte de a se urca. Prin urmare, este piscina voastra, regulile voastre.

 

Desigur, piscina din curte va fi privata. Copilul nu va fi stropit de altcineva, puteti sa va relaxati pe salteaua gonflabila si nu va trebui sa va faceti griji ca oamenii va vor judeca silueta. Puteti controla cine este in piscina cu  si, daca doriti sa fiti singuri, va puteti relaxa in tacere desigur, din motive de siguranta, ar trebui sa aduceti intotdeauna un prieten de inot.

 

Relaxarea in piscina este ceva ce se bucura de toate varstele. Veti avea in cele din urma mai mult timp cu familia si prietenii cu o piscina in curtea din spate. Intrucat este greu sa va pregatiti copiii pentru propria piscina, este nevoie de timp minim de pregatire pentru a avea o seara distractiva cu intreaga familie.

 

Cel mai mare beneficiu al unei piscine private este ca este chiar acolo! Puteti sa va schimbati costumul de baie si sa va scufundati in piscina in mai putin de zece minute. Daca nu aveti chef sa intrati cu totul, puteti sa va suflecati pantalonii si sa va relaxati cu picioarele in apa fara sa simtiti ca pierdeti timpul cuiva la piscina publica.

 

 

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...