SOC !!! Adrian Ilie a demisionat de la Steaua !!! Vezi reactiile lui Lacatus si Gigi Becali

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a anunţat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că demisionează din funcţie, însă nu a făcut publice motivele care l-au determinat să ia această decizie, precizand totusi ca decizia sa este definitivă.

Ilie a subliniat că a avut foarte multe de învăţat în perioada în care a lucrat la Steaua.

Le mulţumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte bună cu toţi angajaţii clubului şi satisfacţii profesionale deosebite. Le mulţumesc şi suporterilor pentru că au fost alături de echipă. Consider că anul petrecut la Steaua a fost unul în care am învăţat foarte mult. Le doresc succes jucătorilor, precum şi staff-ului tehnic, în anul care vine. Sper să se califice în UEFA Champions League şi să câştige campionatul. Fiind un fost jucător al Stelei şi un stelist adevărat, gândurile mele vizavi de aceasta echipă vor fi mereu pozitive şi pline de respect. A fost o onoare să lucrez la Steaua, a declarat Adrian Ilie.

Reactia lui Lacatus: ”Ramanem prieteni si ii urez succes”

Regret faptul că Adrian a părăsit functia de manager sportiv al Stelei. Este un profesionist adevărat şi consider că reprezintă o pierdere pentru clubul nostru. Singura persoană care poate explica motivele deciziei sale este chiar el şi sunt sigur că va discuta cândva despre asta. Prietenia dintre noi va rămâne la fel de puternică şi îi urez mult succes în ceea ce priveşte planurile sale de viitora declarat Marius Lacatus.

Reactia lui Gigi Becali: ”De vina e MM Stoica”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că Adrian Ilie a demisionat din funcţia de manager sportiv deoarece a fost deranjat de faptul că fostul manager general al „roş-albaştrilor”, Mihai Stoica, a făcut comentarii despre transferurile şi jucătorii din lotul „roş-albaştrilor”.

Pe Adrian Ilie l-a deranjat că Meme Stoica face analiza jucătorilor Stelei, că s-a dus la cantonament. Eu nu pot să-i închid gura lui Mihai Stoica. Eu i-am spus lui Adrian Ilie că ştiu un singur lucru: că sunt patron la Steaua şi am un manager, Adrian Ilie. Tu-ţi faci meseria şi lucrezi cu mine, nu te interesează ce zice lumea. Dar el nu a rezistat, probabil, psihic pentru că lui nu-i plac astfel de discuţii şi atunci a ales soluţia asta, iar mie îmi pare rău. Eu am încercat să-l ţin, l-am rugat să colaborăm, i-am spus să vină când vrea el, că vreau să mă folosesc de cunoştinţele lui în fotbal. El mi-a spus că va continua să lucreze pentru Steaua orice, dar că nu vrea să fie oficial. Pe el l-au deranjat cel mai mult declaraţiile lui Meme, a spus Becali, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Totusi, Becali a exclus posibilitatea revenirii lui Mihai Stoica, în prezent preşedinte la Unirea Urziceni, în conducerea FC Steaua.

Meme Stoica nu va mai fi niciodată manager la Steaua, a punctat Becali.