CE TRANSFER !!! Sapunaru la FC Porto pentru 6 milioane + 2 jucatori

După ce în ultimele zile cele două cluburi s-au tatonat, astăzi au ajuns la o înţelegere. Oficialii portugezilor s-au decis şi au acceptat sa plătească preţul de 6 milioane de euro, sumă record pentru un transfer al unui fotbalist român în străinătate.

L-am vândut pe Săpunaru la Porto pentru 6 milioane de euro. Astăzi vor ajunge Joao Paulo Andrade şi Claudio Mejolaro „Pitbull”, veniţi cu titlu de împrumut pentru un an. Vrem să mai aducem doi jucători. Vreau să fac din Rapid cea mai puternică echipă din Liga 1!”, a declarat patronul giuleştenilor conform prosport.ro

In sezonul trecut Joao Paulo Andrade a evoluat în opt meciuri pentru FC Porto, iar atacantul brazilian Claudio Mejolaro Pitbull a fost împrumutat de campioana Portugaliei la Vitoria Setubal, pentru care a jucat 32 de partide şi a marcat 7 goluri.

Oficialul Rapidului, Constantin Zotta a confirmat azi trecera fundaşului Cristian Săpunaru la campioana Portugaliei, FC Porto.

Am primit o ofertă oficială pentru Săpunaru de la FC Porto, pe care am şi acceptat-o. E vorba de o sumă de bani plus doi jucători foarte valoroşi. Ne-am dat acordul pentru transferul lui, rămâne ca şi FC Porto să se înţeleagă cu Săpunaru. Este un transfer foarte bun pentru toate cele trei părţi implicate, clubul Rapid, FC Porto şi Cristian Săpunaru, a spus Zotta.