Snooker: O’Sullivan, in sferturi la Mastersul Marii Britanii

într-unul din cele mai aşteptate meciuri din optimile de finală ale Mastersului Marii Britanii la snooker, Ronnie OSullivan, cel mai carismatic jucător, a trecut fără probleme de Ali Carter căruia i-a lăsat un singur joc, scor final 6-1.

Tot în sferturile de finală ale Mastersului Marii Britanii s-au mai calificat englezul Stephen Lee, locul 10 în lume, după un sec 6-2 cu scoţianul Graeme Dott, locul şase în lume, şi surprinzătorul chinez Ding Junhui, locul 27 în lume, care a trecut cu 6-3 de englezul Peter Ebdon, locul şapte mondial.

în ultimele două partide din optimile de finală se întâlnesc scoţianul Stephen Hendry, liderul clasamentului mondial, cu galezul Mark Williams, locul opt în lume, şi englezul Shaun Murphy, locul cinci în lume, cu compatriotul său Steve Davis, locul 11 în lume..

Sferturile de finală propun deja trei meciuri de mare interes, scoţianul Stephen Maguire va juca cu australianul Neil Robertson, englezul Ronnie OSullivan cu irlandezul Ken Doherty şi chinezul Ding Junhui cu englezul Stephen Lee.

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...